Varberg

 
 
Jag har varit mycket i Varberg det sista, mestadels för att jag har jobb där under sommaren och att jag har varit med Jonathan ute på fisketurer på havet. Riktigt härligt! 
Framöver står det mest jobb på schemat, samt att jag ska flytta ihop med Jonte. Känner hur vuxenpoängen växer! Studenten är över och jag har inte planerat att söka till någon högskolan än framöver, men samtidigt vill jag inte vänta förlänge med sökandet, så får se hur det blir. 
 
Hoppas alla har det väl, kramkram! 
 
 

 
 
Min vardag | | Kommentera |

Min student - 2015

 
Då så var dagen äntligen här. Skolåren är slut och nu väljer jag helt fritt vad jag vill syssla med! HAPPY LIFE!
Tog lite bilder under studenten, dock med telefonen såklart så här är de! 
 
 
Trots dåligt ljus i bilen tidigt på morgonen så fick det bli lite foton. Riktigt go känsla hade jag! 
 
 
Klockan 07.51 var det studentfotografering på parkeringen bakom skolan och direkt efter bar det iväg till studentfrukosten som bilden visar, den höll till vid vattentornet en bit ifrån skolan. Där bjöds det på äpplecider om jag inte minns fel, jordgubbar samt snittar av nått slag. Vi hade sån tur med vädret!
 
När studenfrukosten låg i magen gick vi ner till klassrummet
 
 
En stund senare hade vi avslutning som ägde rum i aulan och efter avslutningen gick vi återligen till klassrummet där vi käkade lite gott och skrev i varandras studentmössor. (Och lekte med balongerna)
 
 
Jag och Olivia ♥            -            Jag och Jenny 
 
Tillslut var det dags för utspring och herregud.. Den känslan. Alla känslor på en och samma gång är ju en bra förklaring. Och väl ute, när vi dansade runt till låten "Pirats", känslan var underbar..! Jag hittade mina föräldrar som stog med min studentskylt tillsammans med min bror och hans familj samt min mammas morbror och hans familj. Galet härlig, dagen var perfekt. Hela kvällen hade jag inte ens en tanke att ta upp mobilen för att fota, men tur för mig att minnena finns kvar ialla fall haha, tack för alla som var med och gjorde min dag till en av de bästa! 
 
 
Foto, Min student - 2015, Min vardag, Minnen | | Kommentera |

Bäckängs bal - ES12C

 
Lite bilder som vi tog under kvällen. Alla var så fina! 
 
 
Först samlades de flesta av oss hemma hos Emma. Där pratade vi lite och blev bjudna på frukt och gott. 
 
 
Sen bar det i väg i limousinen! 
 
 
Väl på röda mattan 
 
 
Jag och Jonte först in på Grand! 
 
 
 
Foto, Min vardag, Minnen, Studentbal 2015 | | Kommentera |
Upp