140 dagar, Lloret baby!

Hej på er! 😃 
Jag har flera nyheter här, eller ah, 3!
 
1. Jag är fortfarande sjuk, det vill lixom inte släppa. Men jag tror att jag är på bättringsvägen och jag är så träningssugen så jag nästan klättrar på väggarna! Oj vad jag längtar tills att jag inte hostar mer och tills mina öron slutar tjuta och göra ont! 
 
2. Igår tog jag ut tandställningen! Sohoo, gissa vem som går och ler ständigt nu? 😉 Jag är riktigt nöjd, raka och fina tänder men tyvärr gör dom lite ont för tillfället.. Det släpper snart skulle jag tro. 
 
 
3. Resan till Spanien är beställd så om 140 dagar drar jag, mamma och pappa ner i 17 härliga dagar! Lloret de mar, samma ställe som de tidigare åren men vi byter hotel till ett mycket bättre och lyxigare. Från Savoy till Fenals Garden. Det ligger enbit ifrån den stranddelen vi brukar vara på, vilket gör att det förhoppningsvis känns som en liten omväxling. Samtidigt ligger det lagom nära till de ställena som vi känner till. Jag längtar så! 
 
Jag har gått förbi detta hotellet ett antal gånger, men här får ni se hur det ser ut med. Bara 350 m från stranden så ett lagom gångavstånd tycker jag 😊
 
 
Övrigt i veckan så har det inte hänt så mycket, allt flyter på som vanligt. Om en vecka är det sportlov och dit längtar jag med. Blir lätt så nu när det är så mycket att göra i skolan 😉 Ikväll ska jag njuta av min första helgdag denna veckan (no shit?), en god kvällsmat, vad nu det kan bli, och förhoppningsvis en bra film. 
 
Kramar
 
Min vardag | | Kommentera |

I ishallen

 
Curling kl 8, helt ok!
 
 
Min vardag | | Kommentera |

No sleep, for the tough ones

Godkväll, det var ett tag sedan eller? No excuses... Så här får ni mina senaste dagar! 😊
 
 
Kunde inte undgå denna sötnosen, det är sinnessjukt så söt 💕
 
 
Vart hos Jonathan från fredag till lördag. Lika underbart som vanligt och jag beundrar att han kan laga mat. Riktigt duktig är han minsann. Min, helt grymt glad är jag. 
 
 
På lördagen när jag kom hem så gjorde mamma våfflor! Tyvärr så gillar jag inte det längre, vet inte varför? Men jag tror det är vaniljsmaken.. Så kan det vara 😊
 
 
Nu ikväll ängnade jag kvällen åt att spela Imse vimse spindel i flera olika tonarter. Tog ett tag att lista ut alla ackord men det funkade, sen blev jag trött på pianot, inte så konstigt eller? Haha.
För övrigt, imorgon så ska jag till ortopeden och snacka om min fot! Ska bli lite smått spännande att se vad dom säger faktiskt. Sedan ska jag hem, kort och gott. Plugga ska jag göra, sjunga, gå ut med hunden. Standard saker. Ha det bra! 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp