Blueberry muffin

Alltså jag har aldrig tyckt om te. Har verkligen försökt om och om igen för det tydligen ska vara bra för kroppen osv. Men new in, blueberry muffin som man läser på bloggar hit och dit så nu var det bara till att testa igen! Resultat: det luktar jättegott! Men smakar dess värre.. Så här sitter jag och lukar på det! :D går att dricka iaf, sakta haha. Om en stund blir det mat och bonde söker fru kollande. Onsdagens höjdpunkt! Sedan blir det engelskaplugg, imorgon ska jag skriva ett CV/personligt brev (kommer inte ihåg vad som sades heh..) på engelska. Kul ;)

Min vardag | | Kommentera |

Yolo?

Här ligger jag runt 1 mitt i natten och ska upp kl 6. Jag somnar inte, tänker och tänker på allt som går att tänka på känns det som. Till och med planerar min morgondag om och om igen, asså why? ;) Ja, det kan man ju undra.. Inte nog med det, våra irriterande rävar är ute hos oss igen så dom är här och skriker.. Då va jag ju tvungen att gå och leta upp våra katter för att få dom i säkerhet :P haha, love. Nae, men yolo. Får ju tänka medans jag fortfarande kan.. Men varför skulle jag inte kunna? Och ärligt talat, yolo är ju ett fruktansvärt dåligt uttryck ändå, "you only live once" och då ska man göra allt idiotiskt som går bara för att man ska ha gjort det innan man dör? Men det kan man dö av, eller? Så om man nu ska följa yolo uttrycket borde man egentligen bara vara rädd om sitt liv och ta vara på det. Överleva utan några större riskabla svåriheter.. Öh, nattankar a la Louise. Ligger typ och diskuterar med mig själv, dålig vana :P det kommer resultera till att jag inte orkar göra annat än att i princip kräla fram mellan klassrumet och mitt skåp imorgon.

Nu försökte jag hitta en bra bild att avsluta detta inlägget med men nae.. Ingen väl passande som är ny men det kvittar! Jag känner mig som ett kålhuvud ibland så varsågoda, godnatt :)


Min vardag | | Kommentera |

24e, one month

Hej! Hela dagen är tillbringad ute i höstsolen, helt underbart. Med hästarna såklart :) En stuttsig och glad pålle och en sur och springsugen som tillslut blev kontaktbar.. Åh vad nöjd jag är :D & om ni inte tänkt på det, så är det exakt en månad till julafton! tagga tagga taggaSolo Mio - Asterix K
Min vardag | | Kommentera |
Upp