Filmbrist?

Godkväll kära läsare! Vill bara berätta att jag är stolt över Sveriges bästa lag, 5-1 blev det mellan Elfsborg och Syrianska idag, och bra spelat från båda lagen. Bra och spännande match som vi vann, HEJA DI GULE, FRAMÅT FÖR SEGER!
 
En söndagkväll som denna har jag några filmtips till er som är filmsugna men inte vet vilken film ni riktigt vill se :)  
Här kommer dom: 
 
 
 
➳ Ronald the barbarian 
(animerad, äventyr, komedi)
 

Ronal är en ung barbar som är precis motsatsen till sina muskulösa och olje-insmorda stamfränder i byn - en riktig slacker. Ödet vill annorlunda och barbarernas överlevnad tycks vila på Ronals smala axlar då den onda furste Volcazar kidnappar varje levande barbar - utom Ronal. Därför måste nu Ronal ut på en farlig resa för att rädda sina förlorade landsfäder och stoppa Volcazars jakt på världsherravälde. Längs vägen får han sällskap av den knubbiga barden, Alibert, den vackra men dödliga sköldmön, Zandra och metrosexuella älv-vägvisaren, Elric. I kampen mot ondskan måste gruppen övervinna otroliga umbäranden i en värld som befolkas av älvor, Bimbo-amazoner och piercade orcher i läderchaps och G-string.

 

 

Mitt betyg: Rolig film som man skrattar till när man är på gött humör. Den har en bra handling och den är verkligen värd att se på! Speciellt om man är fler än en person så man har någon att skratta med :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warm boddies (komedi, skräck, romans)

En zombie blir förälskad i flickvännen till en av hans offer, och deras romans sätter igång en kedja av händelser som förändrar hela den livlösa zombievärlden, såväl som den mänskliga.

 

 

 

Mitt betyg: Så bra film.. Filmen är bra gjord med en riktigt bra handling som är både spännande, romantisk och rolig. Filmen väckert fram känslor skulle jag vilja säga med. Grymt bra, rekommenderar verkligen denna! :) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
➳ The wicked (fantasi, skräck thriller)
 
En grupp ungdomar bestämmer sig för att pröva sanningshalten bakom myten om en häxa i skogen. Det dröjer inte länge förrän ondskan väcks till liv i den lilla staden.
 
 
 
Mitt betyg: Helt okej film, ganska bra handling och fantasifull. Kunde bli lite smått dryg men som sagt helt ok. En film jag tycker man kan se om man är som mig, som kollar skräckisar själv ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Ha en mysig kväll, tjingeling! 
 
Min vardag, Tips | | Kommentera |

Dag 5

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu
 
Pannkakor.. Det är jag sugen på och vill ha nu :D Men det får vänta.. 
Bild från: weheartit 
Min vardag | | En kommentar |

Dag 4

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar
 
Vet inte riktigt hur jag ska kunna skriva detta.. Men jag tar dagarna om det kommer och egentligen har jag inga större planer med mitt liv än så länge, men visst har jag önskningar och drömmar! Och nu när jag tänker efter, så har jag ett mål ;) 
 
Mitt mål, det är att bli polis. Att helt enkelt utbilda mig inom polisyrket. Inte typ kriminalare som sitter på kontor och tänker ut en massa grejer, jag vill ut på gatorna och patrullera. Lite action vill man ju ha! Jag vet att det är en lång bit dit och det krävs en hel del, därbland bra betyg, vilket jag ska försöka förbättra. Good luck to me :)
 
Drömmar. Bli miljonär, bygga ett fett snyggt och runt hus i skåne nära kusten (jag är halvskåning och hälften av min släkt bor där), möjligtvis ett stort toppmodernt stall som är redigt snyggt med duktiga och fina hästar, så ska jag ha endel hundar osv. Och inte bara det! I något annat land ska jag ha ett lyxhus, gärna nått varmt och mysigt land som vilket vet jag inte ännu, där jag kan vara då det är som sämst väder här i Sverige. Men detta är somsagt drömmar och drömma sig iväg får man alltid göra, hur mycket man vill så länge man lever i nuet samtidigt :) 
 
Mina önskningar, att alla i familjen ska må bra. Såklart mina vänner och de runt omkring mig, helst alla i hela världen. Världsfred skulle det vara med, skulle underlätta för väldigt många, hehe. Att kunna åka till månen vore också helt fantastiskt! När man ville, bara kunna åka upp dit och göra nått skoj som att hoppa runt eller nått. 
Min vardag | | En kommentar |
Upp