31 December


Godmorgon! Sista dagen på året började med kaffe, morgonpromenad trotts förkylning och lek med hästarna och mys i hagen :) Dagen fortsätter! Gott nytt år! :)
Min vardag | | Kommentera |

Christmas lights and so on

Årets näst sista dag
Och jag har såklart gått och dratt på mig en förkylning. Lagom inför nyår precis som förra året. Men men, så kan det vara! Dagen har bestått av att sova, käka, hundpromenad, sova och se på film. Har till och med städat mitt rum lite, bombnedslaget är bortrensat KABAAM! 
 
Våran stora, vackra, breda, barriga julgran med många fler egenskaper ska om ett par dagar ut tack vare dess ostadighet. Den har ramlat ett par gånger och då blir den utslängd, kan inte fatta varför? Fint med granbarr över hela golvet ju, eller? Därför tänkte jag att jag skulle passa på att ta vara på granens vackra stämning som den får till med hjälp av kameran.
 
 
& igår!
Så tänkte jag testa blixten, igen. Min ide med att reflektera blixten mot en spegel ner i vattnet gick ju sådär och bilderna blev inte speciellt bra.. Men det är en början och bilderna blev ganska härliga ändå :)
 
 
Foto, Min vardag | | Kommentera |

Ett måste typ, eller?

Hej! Ska vara lite wanna be alla andra nu och sammanfatta mitt år med några simpla frågor. Let's go! 

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ohja, bland annat stått på scen och sjungit inför en massvis med människor. Trodde aldrig jag skulle våga men jodå, det var mest roligt! I somras var jag själv hemma och var hundvakt när mina föräldrar åkte till Spanien i 10 dagar. Sommarjobbat. Eller, jobbat, det varade längre än sommaren. Alldeles nyss levde jag rövara med saxen och klippte av håret. Yolo? Bild kommer! 

Hur har ditt 2013 varit? Både bra och dåligt! Tyvärr har det hänt endel tråkigheter i familjen.. Annars har det varit bra med mycket kärlek, roligheter och även skolan har varit bättre än de andra åren :) 

Blev du kär i år? Ja, i världens finaste kille. 

Vad spenderade du mest pengar på? Kameragrejer! 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, som de tråkigheterna i familjen jag nämnde, det kunde blivit värre och jag är riktigt glad över att de inte blev det.. Sen har det mesta förövrigt gjort mig glad :) Också blev jag självklart jätteglad för födelsedagspresenterna och julklapparna! 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Faller, Just give me a reason, Hall of fame, Let her go, Wake me up, Under the sun, Anything and everything, Shake it off, Legenden osv. 

Vem har du umgåtts med mest? Familjen och Jonathan

Har du haft ett förhållande under 2013? Jaaa :)

Vart reste du under 2013? Namen jag reste ingenstans. Finns inget bättre ställe än gropen Hillared lixom....? 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? En utomlandsresa. Mer sol, mer värme, mer sällskap i stallet, mer sällskap på mina ensamma promenader.. Vad jag kommer på nu. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Vaknade (tur va?), åt tårta, åkte till skolan, åkte hem, åt tårta och åt mer tårta och åt tårta :) 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jag hade kunnat ta med mig kameran till fler ställen ;) och ja, fler saker

Vem saknade du? Vissa personer jag inte träffat på länge och personer jag antagligen inte kommer träffa igen. Life goes on, huh? ;) 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Ingenting. Jag lyder sällan mina planeringar. Men, ta vara på livet för det kan förändras snabbare än man tror. 

 

Done. Jag borde tagit tid.

Min vardag | | Kommentera |
Upp